sâmbătă, 4 iulie 2009

Para piscalir

Am intalnit tot felul de oameni, unii care nu, altii care da - variatiuni pe aceeasi tema - piscalesc mai mult sau mai putin. Unde, cand, cum si de ce sunt intrebari care raspund anumitor parti de vorbire sau de propozitie si care nu fac subiectul acestui blog.
De ce m-am apucat sa scriu un blog in the first place? Pentru ca Alina mi-a spus ca ar fi bine sa scriu in loc sa trancanesc atata. Sau, in traducere libera, sa si scriu ceea ce spun. Vedeti? Variatiuni pe aceeasi tema... Fiecare intelege ce si cum poate.
Totul e bine cand ne intelegem. Si ne intelegem... Sau asa speram cu totii. Revenind la piscaleala: piscaleala e un gest/o actiune la care recurg oamenii/unii oameni pentru a intra...undeva...sau, in cazul altora, pentru a obtine ceva. Da, din pacate se intampla. Si, de multe ori, piscaleala utilizata la locul potrivit, la momentul potrivit si cu persoana potrivita FUNCTIONEAZA. Dar nu-i nimic. Eforturile conjugate ale celor care nu considera piscaleala un mijloc pentru a obtine ceva sunt cele care conteaza! Punct...for now

Niciun comentariu: