sâmbătă, 4 iulie 2009

THICK MADAME

Oameni slabi, oameni grasi, pofta de mancare, colon iritabil si multa discriminare. De aici porneste totul. Sau de la sanatate. Nimeni nu stie. Tot ce vreau sa spun e ca nici unii nu ne simtim bine in corpul nostru. Eu sunt slab si as vrea sa fiu mai implinit. Ce fac pentru asta? NIMIC. Asa facem multi dintre noi. Dar cum ajungem sa ne simtim bine in corpurile noastre?

Parerea mea e ca totul vine din interior. Stiti voi...activ in interior, se vede la exterior.

Hai sa facem ceva. Totul incepe cu un plan bun. Ne facem un abonament la sala, mergem de 3 ori pe saptamana si combinam cu inot. Mancam: cereale, fructe, legume, doar carne la gratar si tot ce mai trebuie ca sa avem un corp perfect. Intre timp ne ocupam si De anima, cum bine spunea Aristotel. Dormim cum si cat trebuie, ne ocupam mai intens de viata cu partenerul de viata, etc.

Ca la carte, nu-i asa? A...am uitat sa va zic de job: ne cautam un job care sa ne satisfaca aspiratiile si niste colegi cool. Prietenii? Raman aceiasi, cei buni, putini, dar de calitate.

Enough with all this bullshit i say!!! Nu e nici viata de vina si nu exista nici vreo cheie magica sa ajungem la tot ce am scris eu mai sus.

Traim, speram si mergem inainte. Asta e ceea ce propun eu. Invatam in fiecare zi cate ceva, iar in zilele in care nu invatam nimic, se cheama ca sunt zile proaste - nu vad nici o problema sa mai fie si din astea. Do not despair. Vor fi si parti bune si unele foarte bune. Just go on! Atat, si nimic mai mult! Ciao!

Un comentariu:

Unknown spunea...

haide sa incepem sa gasim si sa privim atent la partile pozitive a tot ce se intampla in jurul nostru si cu noi...nu obtinem ceea ce am vrut? nu-i nimik! invatam si ne bucuram de ceea ce avem. poate ca asta e una din cheile succesului ;)